Benvinguts a aquest racó!!


Es tracta de comentar llibres i aconsellar lectures. També podem fer reserves dels llibres que tenim per no haver-ne de comprar tants. Però més que res, es tracta de recordar el que diem quan ens trobem perquè jo, quan en parlem, penso que me'n recordaré, però després, per molt que m'escuro el cervell, no me'n recordo dels llibres que heu dit.

dilluns, 17 de novembre del 2008

Jo, així per començar, voldria comentar un que ajuda a entendre molt bé com funciona o, potser perquè no funciona, el món. Es diu "Confessions of an Economic Hit Man" de John Perkins. En castellà es diu "Confesiones de un ganster económico". En català no sé si hi és. En Ricard i jo el tenim en els dos idiomes. Aquí hi ha la visió sobre ell d'un periodista que el va conèixer.

1 comentari:

olivellazeng ha dit...

Amb L’última nit a Twisted River, l’autor recorre 50 anys de vida als Estats Units. A l’any 1954, la vida a la serradora d’una explotació forestal a nord de New Hampshire no resulta fàcil i les desgràcies estan a l’ordre del dia. Una nit, Dominic Baciagalupo, el cuiner de la serradora, i el seu fill Danny, de dotze anys, es veuen obligats a abandonar precipitadament el lloc, en un accident de conseqüències tràgiques per tots.

Inicien llavors una extenuant fugida, primer fins Boston, després fins Vermont i Iowa, i finalment fins Canadà. A cada ciutat a la que arribin, pare i fill es veuran obligats a adaptar-se a les costums i persones del lloc, a inventar-se una nova identitat … Peripècia rere peripècia, ens submergeix en la vida nord-americana de les últimes cinc dècades del segle

Arxiu del blog